Velkommen hos Over Jerstal Autohandel
I 2016 er det 40 år siden Jørn solgte den første bil fra Over Jerstal Autohandel. I dag sørger Peter, Lone og deres veluddannede og dedikerede team af medarbejdere for at knap 500 billister får ny brugt bil hver år ligesom hele Syddanmark har nem adgang til servicering og vedligeholdelse. Det er derfor uden overdrivelse at vores motto er "biler og god service"..
Buler i campingvognen?
Fortvivl ikke, hvis campingvognen har fået en bule!. Kig forbi og få en reparationspris.Vi laver også forsikringsskader på campingvog-ne.
Hul eller revne i sædet?
Vores skadestue er specia-lister og kan reparere selv det umulige. Stof,- og lædersæ-der, instrumentborde, rat, dørbeklædninger m.v.
Den bedste finansering for dig
Gennem vores samarbejde med landets bedste finanseringssel-skaber kan vi tilbyde og rådgive om den bedste finansering af din nye bil. Det være sig billån til fast eller variabel rente, financiel og operationel leasing samt flex-leasing...
Automester i Sønderjylland
Vores moderne Automester værksted har alt det nyeste værktøj og testudstyr. Vores hold af mekanikere bliver konstant efteruddannet. Hér er din bil eller varebil i gode hænder og du har mulighed for en lånebil...

Haderslev:
OJA Biler
Kløvervej 73
6100 Haderslev
Tel: +45 29405055
www.ojabiler.dk
Hovedkontor:
Over Jerstal Autohandel ApS
Skaus Vej 7, Over Jerstal
6500 Vojens
Tel: +45 74547568
www.oj-auto.dk
Copyright (C) 2015 Over Jerstal Autohandel ApS


På lager - parat til levering - bl.a
Nyere brugte biler købes kontant! Vi mangler hele tiden nyere brugte biler. Årg.2009 - 2014. Ring eller send en mail.
I Over Jerstal finder du et bredt udvalg af nyere brugte kvalitetsbiler. I alle størrelser, alle prisklasser, populære farver og med både benzin og dieselmotorer. Vi har også kasse- og ladbiler.
I vores specialafdeling i Haderslev finder du et passende udvalg af special,- og luksusbiler i prisklassen over 400.000.

Alle vores brugte biler er passet med service, mange er én ejers biler og de sælges med betryggende reklamationsret.

Brugte biler parat til levering. bl.a


Nej - men 40 års erfaring med biler og god service