Velkommen hos Over Jerstal Autohandel
Buler i campingvognen?
Fortvivl ikke, hvis campingvognen har fået en bule!. Kig forbi og få en reparationspris.Vi laver også forsikringsskader på campingvog-ne.
Hul eller revne i sædet?
Vores skadestue er specia-lister og kan reparere selv det umulige. Stof,- og lædersæ-der, instrumentborde, rat, dørbeklædninger m.v.
Den bedste finansering for dig
Gennem vores samarbejde med landets bedste finanseringssel-skaber kan vi tilbyde og rådgive om den bedste finansering af din nye bil. Det være sig billån til fast eller variabel rente, financiel og operationel leasing samt flex-leasing...
Automester i Sønderjylland
Vores moderne Automester værksted har alt det nyeste værktøj og testudstyr. Vores hold af mekanikere bliver konstant efteruddannet. Hér er din bil eller varebil i gode hænder og du har mulighed for en lånebil...

Haderslev:
OJA Biler
Kløvervej 73
6100 Haderslev
Tel: +45 29405055
www.ojabiler.dk
Hovedkontor:
Over Jerstal Autohandel ApS
Skaus Vej 7, Over Jerstal
6500 Vojens
Tel: +45 74547568
www.oj-auto.dk
Copyright (C) 2015 Over Jerstal Autohandel ApS


Nyere brugte biler købes kontant! Vi mangler hele tiden nyere brugte biler. Årg.2009 - 2014. Ring eller send en mail.

Brugte biler parat til levering. bl.a


Nej - men 40 års erfaring med biler og god service
Tillykke Danmark!
Nu har vi endelig fået sænket afgiften på biler! Vi glæder os rigtig meget over, at endnu flere nu kan få deres bildrømme opfyldt og gør os endnu mere umage så de opfyldes sammen med os.

Hvad tænker du, hvis vi tilbyder dig en næsten ny Volkswagen - All inclusive fra kr. 1.499 om måneden?

Ja du læser rigtig! OJA Privatleasing er vores eget leasingkoncept til jer som ikke vil eje og samtidig er træt af værditab og uforudsete biludgifter. Fra kun kr. 1.499 om måneden får du brugsretten til f.eks en Volkswagen Up eller Polo i 36 måneder. Du må køre 60.000 km og prisen er alles inklusive! Læs mere..
Vi hár tilpasset salgspriserne på vores spændende lagerbiler!